Lidmaatschap

bestuur@depeelruiterswesterbeek.nl

Stevensstraat 41, 5843 AB Westerbeek

Wil je graag lid worden van onze vereniging? Dat kan uiteraard! Wij bieden hiervoor drie mogelijkheden:   • Lidmaatschap als actief lid, de kosten hiervoor bedragen €85,-. per jaar. Dit lidmaatschap is incl. lidmaatschap bij de KNHS. 
    Indien je éen of meerdere startkaarten hebt, komt hier nog €3,- afdracht aan de KNHS Kring Noord-Oost Brabant bij. Je startkaart(en) dien je zelf aan te vragen bij de KNHS, de huidige tarieven hiervoor kun je zien op:

    https://www.knhs.nl/kennisbank/publicaties/tarievenlijsten/
    Als actief lid ben je van harte welkom om mee te rijden tijdens onze verenigingslessen. Deze zijn als volgt: op de maandag- en donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur vinden de lessen voor de ponyruiters plaats. Op donderdagavond van 20:00 - 21:00 uur is de (dressuur)les voor de paardenruiters. Tevens bieden wij voor de paardenruiters een springles aan, deze vindt één keer in de twee weken plaats. Normaal gesproken is dit op woensdagavond, dit kan alleen wel eens wisselen. Mocht je geïnteresseerd zijn om een keer te komen kijken naar één van onze lessen, raden we je aan om vooraf even telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen;


  • Lidmaatschap als niet-actief lid, de kosten hiervoor bedragen €30,- per jaar. Dit lidmaatschap is incl. lidmaatschap bij de KNHS; 


  • Je kunt je ook aanmelden als vriend van onze vereniging! Je betaalt hiervoor een bedrag van €25,- per jaar. Hierbij ben je niet automatisch lid van de KNHS. 


Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande opties of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het e-mailadres bestuur@depeelruiterswesterbeek.nl . Wij helpen je dan graag verder! Onderstaand kun je ook vast onze statuten inlezen en het formulier voor nieuwe leden vinden. 

Statuten 

Formulier nieuwe leden 

Copyright © Rijvereniging de Peelruiters Westerbeek